STEAM'de Yılın Renkleri

24.05.2023 63

Bu proje ile mevsimlerde doğayı gözlemleyerek araştırma ruhunu teşvik etmek istiyoruz. Öğrenci, temel bilimsel metodolojiyi deneyler yoluyla uygulayacaktır. Ayrıca ilginç posterler, fotoğraflar, modeller vb. yaparak öğrencilerin yaratıcılığını geliştireceğiz ve BT becerilerini uygulayarak doğa bilimleri öğrenimini tasarımın sanatsal ilkeleriyle birleştireceğiz. Bu proje sırasında temel amaç, öğrencileri bilimsel okuryazar, yaratıcı, araştırmacı, eleştirel düşünme gelişmiş bireyler olarak yetiştirerek ortak okullarla birlikte STEAM eğitiminin önemi konusunda farkındalık yaratmaktır.

Okulumuzda Projeye Destek veren Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Tuba DOĞAN FIRAT ve öğrencilerimiz projeyi başarıyla tamamlamıştır.